Meer resultaten voor poes

poes
Poes Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Poes of met Poes in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Poes inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Poes en verwijzingen daarnaartoe.
Wie giet benzine over poes? Vacht" vijf keer met Dreft gewas. Hoogstraten Gazet van Antwerpen.
In het appartement van Sven Croymans en Carolien Buylinckx in de Brouwerijstraat in Hoogstraten hing zaterdagmiddag een felle benzinegeur. Hun raskater Poes had van een dierenbeul een flinke hoeveelheid van de brandstof op zijn vacht gekregen. We hadden Poes sinds vrijdagmiddag niet meer gezien, zegt Sven Croymans 39.
Dierenplezier Mevrouw De Poes Gemeente Wingene.
Nu het schip van Kapitein Winokio is aangesmeerd voor onderhoud, nemen mevrouw de Poes en muziekmatroos Petroleum de allerkleinsten mee aan land. Daar stelt mevrouw de Poes al dansend en zingend haar dierenvriendjes voor. Tussen de liedjes door spint mevrouw de Poes graag de leukste dierenweetjes en beestige verhalen voor de kleine snoezepoezen katerwaters.
Het hardnekkig FABELTJE dat het beter is voor een poes dat ze een nestje krijgt raakt de wereld niet uit.
Een poes of kater die niet gesteriliseerd of gecastreerd is loopt dus een zeer groot risico om besmet te worden: krab en bijtwonden bij vechtpartijen speeksel en bloed. Bij de paring bijt de kater de poes speeksel, door de weerhaakjes" op de penis ontstaan vaginale wondjes bij de poes: bloed, sperma.
Baasje gezocht VZW Zwerfkat in Nood II.
Gelukkig hebben wij momenteel geen poezen die een baasje zoeken. Deze katten houden wij een bepaalde periode in de opvang, in afwachting of het baasje zich meldt. Daarna komen zij vrij voor adoptie Deze katten zijn al besproken, en gaan binnenkort naar hun gouden mandje Status. Wij hebben momenteel 18 poezen die een nieuw baasje hebben.
Poezen www.dieronderdak.be.
U vindt hier de poezen die beschikbaar zijn ter adoptie. Bij elke poes staat de opvangmama vermeld waar de poezen verblijven. Bij haar kan u meer info krijgen over de poes en eventueel een afspraak maken om de poes te ontmoeten.
Katjes.
Heel lieve kattin, kan echter niet overweg met soortgenootjes. Rosse kater van ongeveer 6 jaar oud, lief en rustig, niet bij andere katten. Zeer lieve kattin van ongeveer 4 jaar oud, Niet bij andere poezen plaatsen. Zwarte kattin, ongeveer 15, jaar. Rustige, lieve poes, niet bij soortgenootjes te plaatsen.
De bevalling van een poes DAP ARGUS.
divider_top /toggle_content toggle_content titleBesluitDe bevalling van de poes verloopt dikwijls zonder problemen, paniek is vaak niet nodig. Uiteraard moet je even nadenken waar je aan begint voor je een poes laat dekken maar de zorgen en het werk worden ruimschoots goedgemaakt door het plezier dat je aan het opgroeiende grut beleeft.
Kat poes De jonge kat SeniorenNet Voor mensen met levenservaring en levenswijsheid.
Het jong onthoudt je hulp zijn leven lang en het schept een basis van vertrouwen. Na de zesde levensweek wordt de poes steeds ongeduldiger met haar kittens. Nu leren ze dat moe scherpe nagels heeft als ze slaat, als ze ondanks mondelinge waarschuwing niet stoppen hun moeder lastig te vallen.
Man die 21 katten vermoordde en één dode poes verkrachtte kr. Het Nieuwsblad.
De zaak werd helemaal grimmig na een autopsierapport van de kat die de politie in de wagen van Farmer had gevonden. De dierenarts moest met afgrijzen vaststellen dat er sporen van seksueel misbruik waren en dat de genitaliën van de poes verwijd waren.

Contacteer ons

+  franse buldog
+  newfoundlander pups
+  maltezer pups
+  duitse herder pups
+  kleine honden
+  poes
+  chiwawa pups
+  labrador pups
+  sheltie pups