Zoeken naar sheltie pups

sheltie pups
Tweedehands sheltie Zoekertjes.net.
Zoek in alle sheltie te koop, sheltie te huur, tweedehands sheltie of sheltie gevraagd advertenties op Zoekertjes.net, de marktplaats voor nieuw en tweedehands advertenties. momenteel hebben we een nestje sheltie pups liggen de pups zijn 13 weken oud en kunnen onmiddelijk mee naar de nieuwe thuis.
Sheltie Honden 2dehands.be.
Wij hebben een prachtig nestje Sheltie pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere m. 16 november 2017 1232: Zonhoven. sheltie pups; tricolor. Wij hebben een prachtig nestje Sheltie pups te koop.
Shetland Sheepdog Honden 2dehands.be.
Sheltie pups uit nest te kiezen. speelse pups sociaal opgevoed met kinderenkatten, en andere honden prijs vanaf: 699recente, foto's' van pups hier aanwezig voorzien van alle. 24 november 2017 1419: Rijkevorsel. sheltie pups; tricolor. Wij hebben een prachtig nestje Sheltie pups te koop.
Home.
Belgische Herders /Berger Belge tervueren" en Shetland Sheepdogs Sheltie/" Berger de Shetland. We zijn erkend fokker bij St-Hubertus, dus enkel met stamboom en fokken reeds 30 jaar Tervuurse herders en 17 jaar sheltie's. Erkenningsnummer Ministerie van Landbouw en middenstand Belgiƫ: HK 11211737. Shetland sheepdog Sheltie."
Sheltiekennel From Marmorea's' Shelter De Sheltie.
Om ze tevreden te houden is sowieso 4x per dag een wandeling minimaal nodig, met op zn minst 1 of 2x een uitje van minstens 1 uur. Ook is behendigheid Agility of Flyball een optie om zo je Sheltie in goede conditie te houden. Bij wie past de Sheltie?
Sheltiepups.
SHELTIE PUPS VAN 2016. Kennel van t Hof Naddan. Belgische Herders /Berger Belge tervueren" en Shetland Sheepdogs Sheltie/" Berger de Shetland. We zijn erkend fokker bij St-Hubertus, dus enkel met stamboom en fokken reeds 30 jaar Tervuurse herders en 17 jaar sheltie's.
Sheltie pups Dieren Toebehoren 2dehands.be.
sheltie pups; sable. Wij hebben een prachtig nestje Sheltie pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere m. 16 november 2017 1232: Zonhoven. sheltie pups; tricolor. Wij hebben een prachtig nestje Sheltie pups te koop.
Shetland sheepdog-sheltie-Hoeve Hoogland.
De Sheltie is van origine een Schotse schapenhoeder en daardoor een gehoorzame hond. Hij is intelligent, vrolijk, aanhankelijk, trouw aan zijn baas en kindvriendelijk. Ook heeft deze hond een groot uithoudingsvermogens. Omdat een Sheltie zo slim is, kunnen deze rashonden als puppie snel leren.
Sheltie pups te koop Honden 2dehands.be.
Onze uitzonderlijk mooie sheltie dekreu staat ook ter beschikking om andere te. 17 november 2017 1502: Diest. sheltie pups; sable. Wij hebben een prachtig nestje Sheltie pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten.
sheltie pups.
29/04/2016 2 reu s en 3 teefjes Bijde ouders zijn hd en ed vrij Ncl vrij Dna profiel aanwezig van de ouders Ichtyosis vrij van Ze worden om de 14. Sheltie pups te koop we hebben een zeer mooi nestje gekregen Pups van een goede lijn.

Contacteer ons

+  franse buldog
+  newfoundlander pups
+  maltezer pups
+  duitse herder pups
+  kleine honden
+  poes
+  chiwawa pups
+  labrador pups
+  sheltie pups