Op zoek naar argentijnse dog?

argentijnse dog
Argentijnse Dog De Nieuwe Hond Puppy en Hondencentrum.
De vacht van de Argentijnse Dog is eenvoudig in goede conditie te houden. Met een rubberen borstel verwijdert u in de verharingsperiode effectief losse en dode haren. Houd de nagels van de Argentijnse Dog kort. Dogtype en Zwitserse Sennenhonden. Pinschers en Schnauzers.
Argentijnse Dog Bhv The-Max.
Schofthoogte: Reuen en teven: 60 68 cm. Gewicht: 40 45 kg. Vacht: Korte, harde, glanzende vacht. Gebruik: Gebruikt voor jacht op wilde zwijnen en poemas, familiehond. Gezondheid: Heupdysplasie komt voor, moeten gedragstest ondergaan. Aard: Kindvriendelijk, mensvriendelijk, trouw, niet voor beginners, waakhond.
Argentijnse Dog GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Argentijnse Dog. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Argentijnse dog Wikipedia.
Affenpinscher Aidi Anatolische herder Appenzeller sennenhond Argentijnse dog Berner sennenhond Bordeauxdog Boxer Broholmer Bullmastiff Ca de Bou Cane corso Cão da Serra da Estrela Cão de Castro Laboreiro Centraal-Aziatische owcharka Cimarrón Uruguayo Deens-Zweedse boerderijhond Dobermann Dogo Canario Duitse dog Duitse pinscher Dwergpinscher Dwergschnauzer Engelse buldog Entlebucher sennenhond Fila Brasileiro Grote Zwitserse sennenhond Hollandse smoushond Hovawart Kaukasische owcharka Kraki ovar Landseer ECT Leonberger Mastiff Mastín del Pirineo Mastín Español Mastino Napoletano Middenslagschnauzer Newfoundlander Oostenrijkse pinscher Pyrenese berghond Rafeiro do Alentejo Riesenschnauzer Rottweiler arplaninac Shar-pei Sint-bernard Tibetaanse mastiff Tornjak Tosa Zwarte Russische terriër.
Argentijnse Dog Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Argentijnse Dog. De oorsprong ligt in de jaren 1920 en de de Argentijnse Dog ook wel Dogo Argentino werd ontwikkeld door Dr Antonio Martinez Nores. Het ras werd ontwikkeld om een onverschrokken jager op groot wild te worden.
Argentijnse Dog Honden Page.
Popularitieit van de Argentijnse Dog. De Argentijnse Dog staat op dit moment op de 100e plek van de meest populaire hondenrassen op de HondenPage. Overige informatie over de Argentijnse Dog. Geen overige informatie over de Argentijnse Dog gevonden. Heb jij overige informatie over de Argentijnse Dog?
Hondenvrienden.be Op zoek naar een Argentijnse Dog / Dogo Argentino?
Geslacht: Re: Op zoek naar een Argentijnse Dog / Dogo Argentino? Reactie 1 Gepost op: juni 20, 2014, 093134.: We hebben weer een heel lijstje. Als er iemand een plaatsje weet. Geslacht: Re: Op zoek naar een Argentijnse Dog / Dogo Argentino?
Dogo argentino of Argentijnse dog Rassen Honden Hondenrassen.
De schofthoogte van de Dogo argentino of Argentijnse dog is bij de reu 68 cm en de teefjes zijn wat kleiner zo tussen de 60 en 65 cm. De ogen van de honden zijn donker van kleur en de ogen zijn ook amandelvormig.
Deldogueros.
Wij zijn Yves en Jess, occasionele fokkers van de argentijnse dog. Jaren geleden zijn we in contact gekomen met de dogo argentino. Wat voor ons begon als een kleine hobby is nu uitgegroeid tot een enorme passie. Ondertussen zijn we gediplomeerde fokkers, erkend door Sint-Hubertus en hebben we een actieve dogo argentino vereniging opgericht die regelmatig activiteiten organiseert.
Dogo Argentino Hondencentrum.
Land van oorsprong: Argentinië. Algemeen voorkomen: De echte" naam van dit ras is Jabalinero, zo wordt de Argentijnse Dog genoemd in Argentinië en betekend wildezwijnhond. Het ras werd gefokt in de jaren 20. Het doel was een superjachthond te creeëren voor de jacht op groot wild.

Contacteer ons

+  gratis honden
+  deense dog pups te koop
+  mechelse herder pups
+  hondenasiel
+  deense dog pups
+  labrador pups te koop
+  argentijnse dog
+  puppy kopen
+  ruwharige teckel