Resultaten voor ruwharige teckel

ruwharige teckel
ruwharige dwergteckel Teckelkennel Jolly.
Gechipt Europees paspoort. geregistreerd bij het BVIRH. Wij doen NIET aan import of aankoop uit Oost-Europa. Onze pups hebben een lief vrolijk karakter. Voor meer info en/of een volledig vrijblijvend bezoekje kan u bellen op 0475/42.32.08. wildkleur, black and tan.
Teckel Honden 2dehands.be.
ruwharige teckel pups. ruwharige teckel pups Ze worden in huislijke kring grootgebracht! Wij bieden U een prachtig nestje aan die bij ons geboren zijn. Ze zijn reeds. 23 november 2017 1212: Oud-Turnhout. Ruwharige teckel pups beschikbaar. Wij hebben ruwharige teckel pups beschikbaar.
Teckel te koop Honden Koopjeskrant.be.
Verfijn je zoekopdracht. Teckel te koop 9 zoekertjes. Toon op kaart. Teckel, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Teckel, ruwharig, raszuiver. Teckel, kortharig, raszuiver. Teckel, kortharig, raszuiver. Teckel, langharig, raszuiver. Teckel, ruwharig, raszuiver.
Je Teckel Opvoeden.
Het is dan ook niet toevallig dat men tegenwoordig bij de ruwharige teckels hier en daar honden aantreft die het langere, maar vooral het opvallend zachte hoofdhaar van de Dandie Dinmont terriërs hebben. De langharige teckel De langharige teckel heeft dezefde voorouders als de kortharige teckel.
Teckel pups ruwharige te koop, ruwharige teckel te koop, pups te koop.
Teckel pups ruwharige te koop. Teckel pups ruwharige te koop. Teckel pups ruwharige te koop. Teckel pups ruwhaar. Ruwharige Teckel pups te koop in kennel het Hezehof. Ruwharige Teckel pups reutjes en teefjes te koop aangeboden. Teckel pups zijn levendige, hartelijke en trotse honden.
Rasvereniging voor teckels.
Rasstandaard met figuur. Welt Union Teckel. Koninklijke Belgische Teckelclub. Belgische fokkers / Eleveurs Belges. Kennelnaam: Of Lady Joan. Variëteit: Korthaar standaard. Adres: Opworpstraat 57, 3560 Lummen. Tel: 32 0 13522174. Kennelnaam: Van de Nerendijk. Variëteit: Standaard dwerg Kaninchen langhaar ruwhaar korthaar.
Ruwharige Teckelpups.
Het teefje is al gereserveerd maar de reuen zijn nog beschikbaar. De moeder is een kleine ruwharige wildkleur dwerg teckel. Ze heeft een lief en speels karakter en is een zorgzame moeder. De vader is een Kaninchen ruwhaar choco. Hij heeft een lief knuffelig karakter.
onze ruwhaar teckels www.ruwhaarteckels.be.
Ruwharige Standaard dwerg, en kaninchen teckel kennel. ook kunt u tijdens uw vakantie uw teckel bij ons laten logeren. Lid van de Koninklijke Belgische Teckelclub en van de Nederlandse teckelclub en de Duitse teckelclub. Ook een webshop met teckel accessoires en benodigheden voor uw teckel als ook landelijke artikelen!
Teckel Ruwhaar pups te koop Uw dierenwinkel in Zellik Brussel.
Er zijn drie erkende variëteiten van de Teckel: de gladharige, de ruwharige en de langharige Teckel. Deze hond is voor het eerst in 1885 door de AKC geregistreerd. Karakter van de Teckel.: De Teckel is een zeer actieve en dynamische hond en hij is aanhankelijk en stoutmoedig.
Home.

Contacteer ons

+  gratis honden
+  deense dog pups te koop
+  mechelse herder pups
+  hondenasiel
+  deense dog pups
+  labrador pups te koop
+  argentijnse dog
+  puppy kopen
+  ruwharige teckel