Meer resultaten voor berner sennen pups te koop

berner sennen pups te koop
Over ons: tgalgenhoekske.
Gwendoline was dan nog te jong om met honden bezig te kunnen zijn. Allebei de honden werden 10 jaar oud maar zonder te weten wie hun ouders. waren en hun echte afkomst besloten we om een nieuwe berner sennen te kopen met.
Berner sennen pups te koop, berner pup kopen, berner sennen kopen pups.
Berner Sennen pups te koop. Berner Sennen pups te koop. Berner Sennen pups te koop. Berner Sennen Pups te koop. Berner sennen pups te koop in het Hezehof van eigen fok. Berner sennen pups reutjes en bernersennen pups teefjes. Bekijk hier de pups te koop op video.
Berner Sennen Honden 2dehands.be.
26 november 2017 1254: Tielt Aarsele. berner sennen pups. Wij hebben een prachtig nestje berner sennen pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meer. 26 november 2017 1039: Zonhoven.
berner sennen pups te koop.
Voeding voor de Berner Sennen: Net als andere hondenrassen hebben ook de Berner Sennen pups die wij te koop aanbieden, een aangepaste voeding nodig. Bij het kopen van een Berner Sennen pup geven wij jullie dan ook graag ons professioneel advies mee.
Berner sennen-Hoeve Hoogland.
De Berner Sennenhonden hebben een diepzwarte grondkleur met tankleurige en witte aftekening. Berner sennen kopen? Regelmatig hebben we nieuwe berner sennen nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond.
Swizzy Bears.
Wij fokken volgens de regels van de Belgische Berner Sennen club en enkel met Sint Hubertus Stamboom. Ondertussen ben ik ook gediplomeerd hondentrimster, en hou ik me dus ook beroepshalve voltijds bezig met honden te verzorgen. Met als specialisatie de Berner Sennenhond natuurlijk!
Berner sennen te koop Honden Koopjeskrant.be.
Berner sennen te koop 3 zoekertjes. Toon op kaart. Berner sennen pups. Berner sennen, kortharig, europees paspoort. Berner sennen reu ter dekking. ter dekking, Berner sennen, reu, langharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver, zi.
Berner sennen pups Te koop in Ieper 2dehands.be.
Nog 1 zeer mooi lhasa apso reutje te koop, was gereserveerd, wegens annulatie terug vrij, is geboren op 25 oktober en mag het nestje verlaten. gisteren 1833: Sint-Amands Oppuurs. Mechelse herder pups met stamboom. Omschrijving Wij hebben een nestje force mechelse herder pups met nvbk stamboom.Ze zijn geschikt voor de sport of als bewaking.Bij vertrek zij. gisteren 1831: Kortenaken Ransberg. Berner sennen reu 3 jaar, kan met honden en katten.
Berner Sennenhonden Von Alphenhorn.
hebben daarom ook besloten om het ras gaan verder te zetten en we gaan elk jaar proberen om één nestje te kweken zodat we de honden daarna nog kunnen volgen. We kweken volgens de regels van FCI St.Hubertus en de Belgische Berner Sennen Club. Alle pups worden geleverd met Stamboom en koopcontract.
Grotz Zwitser.

Contacteer ons

+  duitse dog pups te koop
+  hond te koop
+  chihuahua te koop
+  puppy te koop
+  cocker spaniel pups
+  border collie pups te koop
+  hondenkennel
+  berner sennen pups te koop
+  poedel pups
+  vizsla pups
+  pups te koop