Resultaten voor cocker spaniel pups

cocker spaniel pups
Home.
De Engelse cockers spaniël. Mother's' Pride Hopefull. Mother's' Pride New Hope. Openingsuren en route. Welkom op de site van Mother's' Pride! Wij zijn een verdeelpunt van natuurvoeding voor honden en katten. Wij zijn ook erkend fokker van Engelse cocker spaniëls. puppytrainingen voor alle pups vanaf 7 weken.
Engelse cocker spaniel Honden 2dehands.be.
Wij hebben een prachtig nestje engelse cocker pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn mee. 6 november 2017 1103: Zonhoven. Engelse Cocker Spaniel pups. Wij hebben prachtige Engelse Cocker Spaniel pups.
Humbratim. Knoppenbalk. Nestjes.
altijd naar om de pups zo goed mogelijk te socialiseren, zodat ze met 8 weken vol zelfvertrouwen aan hun nieuwe leventje beginnen. De pups worden in totaal 4x ontwormd, met 6 weken worden ze gent en nagekeken door de dierenarts.
Kennel Trocadero's.'
engelse cocker spaniel pups te koop.
De reden waarom ik zo nu en dan een nestje pups heb is, omdat ik de eenkleurige engelse cocker spaniel in stand wil houden én omdat ik andere mensen de kans wil geven om net als mij te kunnen genieten van een fantastisch ras!
Engelse Cocker Spaniël pups te koop Engelse Cockers gezocht.
Informatie over de Engelse Cocker Spaniël. Engelse Cocker Spaniël pups te koop. Een pup reserveren. Filmpje beschikbare Engelse Cocker pups. Bon 10% korting op materiaal. Beschrijving van de Engelse Cocker De Engelse Cocker Spaniël is een waakzame, stevig gebouwde, middelgrote hond met lange oren.
Cocker spaniël te koop Honden Koopjeskrant.be.
Cocker spaniël teef pups. Cocker spaniël, teef, langharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël pups. Cocker spaniël, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Waar vind ik Engelse Cockers pups met paspoort te koop?
Dog Cat and Co Pups te koop Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Engelse Cocker Spaniel pups te koop. Graag meer inlichtingen over de Engelse Cocker puppies te koop in onze kennel. Hier vindt u de fotos van onze Engelse Cocker pups te koop op dit ogenblik.
Aanschaf.
De richtprijs van een Cocker spaniel pup, gefokt door leden van de NSC, is 95000, en voor een Sussex pup 115000. Bedenkt u echter wel dat aan de ouderdieren en aan het nest bemiddeld via de vereniging alle zorg is besteed inzake gezondheid, schoonheid en karakter. Dat geeft weliswaar geen 100% garantie, want fokken gaat altijd gepaard met een gedeelte onvoorspelbaarheid van de natuur. Maar kopen via bij ons aangesloten fokkers geeft u een aantal controleerbare mogelijkheden dat met zorg gefokt wordt. Bovendien hebben bij ons aangesloten fokkers de code van ethiek onderschreven, waarin zij zich verplichten goed en zorgvuldig met hun ouderdieren en met de pups om te gaan.
Engelse Cocker Spaniel pups Rashonden Oosthof.
Engelse Cocker Spaniel pups. Rashonden Oosthof Beschikbare pups Engelse Cocker Spaniel Engelse Cocker Spaniel pups. Amerikaanse Staffordshire Terrier. Cavalier King Charles Spaniel. Engelse Cocker Spaniel pups. Toevoegen aan wenslijst Product toegevoegd! Dit product staat reeds op uw wenslijst! Ras: Engelse Cocker Spaniel.

Contacteer ons

+  duitse dog pups te koop
+  hond te koop
+  chihuahua te koop
+  puppy te koop
+  cocker spaniel pups
+  border collie pups te koop
+  hondenkennel
+  berner sennen pups te koop
+  poedel pups
+  vizsla pups
+  pups te koop