Resultaten voor pups te koop

pups te koop
Puppies te koop Pups uit een goed nest! Doggy.net.
Beierse bergzweethonden pups. Geplaatst op: 19-11-2017. Aanbieder: Nancy Zwambag. Rottweiler pups, puppies, puppys, puppy. Geplaatst op: 19-11-2017. Aanbieder: Herman Hilberink. Locatie: Den Ham. Tatra pups te koop. Ras: Tatra Hond. Geplaatst op: 19-11-2017. Aanbieder: Sylvia Oudshoorn. old englisch bulldog pups.
Spaanse Waterhonden te koop Pups Spaanse waterhond pubs Meldhond Diabetes Meldhond Spaanse waterhond kopen.
Spaanse Waterhonden te koop. Canis Fidelis vzw biedt sinds kort opgeleide Spaanse waterhonden aan als gezelschapshond. Ben je op zoek naar een Spaanse waterhond? Waarom kom je dan niet eens bij ons kijken? Gezien de meldhonden gratis aan de patiënt ter beschikking worden gesteld, zijn wij als organisatie steeds op zoek naar manieren om het hele kostenplaatje van onze opleidingen te bekostigen. De opbrengst van de verkoop van de gezelschapshondjes komt deels ten goede aan de vzw, door bij ons een pup te kopen steunt u tevens het goede doel! Voor elke patiënt selecteren we drie pups, na de gezamenlijke basisopleiding kunnen we dan gaan matchen welke pup best de patiënt past en of de noodzakelijke klik aanwezig is.
Ik zoek Puppies te koop gezocht.
Hou je van een bepaald hondenras en wil je graag een pup kopen bij een hobbyfokker? Houd er dan rekening mee dat je tijd nodig hebt deze puppies zindelijk te maken. Als je een pup wilt kopen is het de bedoeling dat je genoeg aandacht en tijd besteedt aan de opvoeding. Zoek je volwassen honden te koop?
Alle honden te koop: pups en volwassen Koopjeskrant.be.
Franse bulldog pups. Franse bulldog, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. PRACHTIGE RHODESIAN RIDGEBACK PUP TE KOOP. reu, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Cocker spaniël teef pups.
Rashonden De Snuffel, erkend kweker, pups met garantie. De snuffel.
Op deze site hopen wij u alle informatie te geven die U nodig heeft bij de keuze van uw nieuwe huisgenoot, tevens een overzicht van de beschikbare pups en ook van de verschillende rassen aanwezig in onze kennel. Als rijkserkend kweker met reeds meer dan 15 jaar ervaring stellen wij hoge eisen aan de gezondheid van onze honden en zeker van de pups; deze staan onder directe controle van onze dierenarts.
Huisdieren: Pups te koop, ga je best naar een fokker voor je uitverkoren ras of niet?
Als je pups te koop aanbiedt moet je tijd en aandacht besteden aan de pups en dat doet een plichtsbewuste fokker. Een fokker zal daarom nooit meer dan 3 hondenrassen kweken en ook een beperkt aantal pups te koop aanbieden.
Mops pups te koop, Marche-en-Famenne.
mops pups te koop. Zoekertjes nr: 1212857515. Rue de Tavys, 6900 Marche-en-Famenne, België. 1 maand geleden. Onze pupjes zijn nu oud genoeg om weg te mogen! De pupjes eten en drinken zojuist ook al zelfstandig. U krijgt dan ook bijevt.
Pups te koop bij pups fokkerij in Lummen Limburg Belgie.
Hondenkennel, kleine, middelgrote grote hondenrassen te koop. 013 29 36 13. Kleine Pups Rassen. Middelgrote Pups Rassen. Grote Pups Rassen. Kies het juiste ras dat bij u past. Ook bij kleine hondenrassen heb je meerdere karakters. Er zijn zachte schoothondjes, maar ook hondjes met veel karakter.
Honden Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Wij hebben een prachtig nestje Amerikaanse Cocker pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn. vandaag 1158: Zonhoven. duitse herder pups; korthaar. Wij hebben een prachtig nestje Duitse Herder pups te koop.
Pups Rashonden Amandus.
Cavalier pups, kleur black/tan, mogen begin december het nestje verlaten, nog teefjes te reserveren. Posted in Cavalier, Pup Leave a reply Mini-maltezer pups. Posted on 20 november 2017 by sofie Leave a reply. Mini-maltezer pups, mogen het nestje verlaten midden december, reutjes.

Contacteer ons

+  duitse dog pups te koop
+  hond te koop
+  chihuahua te koop
+  puppy te koop
+  cocker spaniel pups
+  border collie pups te koop
+  hondenkennel
+  berner sennen pups te koop
+  poedel pups
+  vizsla pups
+  pups te koop