Zoeken naar deense dog te koop

deense dog te koop
Duitse dog te koop Honden Koopjeskrant.be.
Duitse dog te koop 3 zoekertjes. Toon op kaart. Duitse dog pups. Duitse dog, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver. Duitse dog pups. Duitse dog, kortharig, europees paspoort, garantie, gechipt, gevaccineerd, goed met honden, goed met katten, kindvriendelijk, ontwormd, raszuiver.
Vanvolvopas Blauwe duitse doggen puppies.
geboren op 22/06/2017 en bestaat uit 6 teven en 5 reuen. De vader is Odi. It looks like you don't' have flash player 6 installed. Click here to go to Macromedia download page. Klik op de foto voor meer detail.
Duitse dog kennel van het Dennenbos.
Al ruim 40 jaar lang fokken wij met veel plezier duitse doggen. De duitse dog wordt ook wel deense dog genoemd. We vinden het schitterende dieren met een fijn karakter. De duitse dog, is ondanks zijn imposante verschijning, uitstekend geschikt als huishond en een ideale kameraad voor kinderen. Hij is vrij gemakkelijk onder appl te houden mits men hem op jonge leeftijd de nodige gedragregels aanleert.
Deense Dog, Duitse Dog pups.
In 1863 en 1869 vergeleek men de verschillende rassen en merkte men dat ze allemaal tot hetzelfde hondenras behoorden. De Duitse dog werd de eerste keer in 1878 te Berlijn tentoongesteld en in 1888 werd de Duitse Doggenclub' opgericht. Informatie over de Deense Dog.
Duitse dog pups te koop duitse dog puppies te koop pups blauwe duitse dog pups te koop.
Onze duitse dog pups ook Deense dog pups genoemd zijn reeds gechipt, ontwormd, en ingeënt. Kom onze Duitse dog pups die te koop worden aangeboden vrijblijvend bezichtigen. Duitse dog pups reutjes en teefjes te koop! De duitse dog wordt ook dikwijls deense dog genoemd.
Duitse Dog pups te koop pup kopen.
De vroeg achttiendeëeuwse Franse naturalist de Comte de Buffon zou de Duitse Dog zijn Engelstalige naam hebben gegeven, nadat hij in Denemarken een slanker type van de Boar" Hound" had gezien, die gelijkenis vertoonde met de Greyhound. Deze graaf dacht dat het Deense klimaat voor deze verandering had gezorgd. Hij noemde deze hond daarom Grand" Danois, hetgeen vertaald naar het Engels Great" Danish Dog" werd, ofwel de Great" Dane. Desalniettemin is het ras dat we vandaag de dag als de Great Dane, ofwel de Duitse Dog kennen in Duitsland ontwikkeld en niet in Denemarken. De Duitse adel heeft deze grote, maar elegante honden gefokt uit de Engelse Mastiffs. In 1880 noemden Duitse fokkers dit ras Deutsche" Dogge" ofwel Duitse Dog. In de Engelstalige landen wordt dit ras niettemin nog steeds de Great Dane genoemd. Karakter van de Duitse Dog.: De Apollo" onder de honden staat ook bekend als een mensenhond, omdat deze hond vriendelijk, speels en gek op kinderen en andere dieren is; de uitgebreide familie om het zo maar te zeggen.
Wie zijn wij Duitse Doggen Vommerckelbach.
We zochten dan ook naar het best passende hondenras voor onze familie. Een kennis stelde ons de Duitse dog voor die toch wel gekend staat voor grote lieve schoothond van een slordige 75 kilo. Na vele uurtjes surfen op het internet om zoveel mogelijk informatie te bekomen over Duitse doggen werd onze interesse naar dit ras steeds groter. Heel onverwacht kwamen we op een advertentie uit geplaatst door een man die uit medelijden een advertentie had geplaatst dat er in Friesland een nestje doggen te koop zat.
Duitsedog Honden 2dehands.be.
duitse dog pups blauw. Mooie blauwe duitse doggen pups te koop, zowel reutjes en teefjes, een reutje is 800 euro en teefje is 700 euro. Moeder en vader aanwezig. De pups worden sociaal en kindvriendelijk opgevoed, ze krijgen een europees paspoort, ze worden gechipt, ontwormd en gevaccineerd.
Duitse dog Dieren Toebehoren 2dehands.be.
Geschikt voor de grotere hondsoorten, formaat duitse herder, labrador, golden. 12 september 2017 1053: Herent Veltem-Beisem. duitse dog pups blauw. Mooie blauwe duitse doggen pups te koop, zowel reutjes en teefjes, een reutje is 800 euro en teefje is 700 euro.

Contacteer ons

+  deense dog kopen
+  deense dog te koop
+  rottweiler pups
+  akita inu pups
+  pups labrador
+  bruine labrador
+  boxer pups
+  pekinees