Op zoek naar pekinees?

pekinees
Pekinees Pedigree.
De Pekinees is onverschrokken tot op het ergerlijke af omdat ze de grootte van een andere hond of zelfs mens niet in de gaten hebben. Hun trouw is een van hun sterkste kanten en ze zouden alles beschermen waarvan ze dachten dan het hen toebehoorde, als ze de kans kregen.
De Pekinees Artikels Hondencentrum.
Een prachtige hond die bekend staat omwille van zijn klasse en schoonheid? Dan is de Pekinees iets voor jou. De Pekinees is een zeer aparte hond met een apart uiterlijk en zeker een apart karakter. Hij is gekend als het keizerlijke leeuwhondje uit China.
Hondenencyclopedie.be: Pekingees.
De Pekingees staat ook wel bekend als Pekinees en Pekinese Paleishond. Al tijdens de Tang-dynastie, in de achtste eeuw, werd dit hondje door de keizerlijke familie in Peking gehouden. Het diertje komt dus uit China en werd daar heilig verklaard: alleen aan het hof mocht dit diertje gehouden worden.
Pekinees poedel pups Facebook.
Geplaatst door Pekinees poedel pups. Pekinees poedel pups heeft 3 nieuwe foto's' toegevoegd. momenteel een nest van drie dixy wit trotse papaen tammy zwart wit mama1wijfje wit en2mannetjes 1wit en 1zwart wit. Pekinees poedel pups heeft 2 nieuwe foto's' toegevoegd.
pekinees / Pekinees VRT-Taalnet.
Wat zoekt u? pekinees / Pekinees. Een Pekinees is een inwoner van Peking. Een pekinees is een hond. Afghaan / afghaan. newfoundlander / Newfoundlander. Beijing / Peking. Het Groene Boekje. Over de VRT. Missie en waarden. Wie is wie. Werken bij VRT.
Pekingees Wikipedia.
Lijst van hondenrassen. De Pekingees of Pekinees is een klein hondenras een volwassen dier wordt ongeveer 28 centimeter hoog dat afkomstig is uit China. Het is al ruim tweeduizend jaar bekend. Tot 1860 kwam het ras voor als gezelschapshond in China, en in de laatste eeuwen mocht de pekingees alleen aan het keizerlijk hof gehouden worden.
Pekinees De Nieuwe Hond.
De Pekinees hoeft niet vaker dan 3 keer per dag een blokje te lopen. Vooral op warme dagen liggen ze liever in de schaduw, dan dat ze een ommetje moeten wandelen. Ze leren het snelst door goed gedrag te belonen met bijvoorbeeld voedsel.
Pekingees Hondencentrum.
U leert hem het snelste iets door hem vel te belonen voor gewenst gedrag. De gemiddelde Pekinees zal zich zwaar ontdaan en beledigd terugtrekken als hij gestraft wordt. Ben je op zoek naar meer informatie over het trainen van je Pekingees?
Pekingees Honden 2dehands.be.
Onze uitzonderlijk mooie pekingees dekreu staat ook ter beschikking om ander. 3 oktober 2017 1619: Diest. Xitte Pekingees pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8.
Pekingees Honden 2dehands.be.
Onze uitzonderlijk mooie pekingees dekreu staat ook ter beschikking om ander. 3 oktober 2017 1619: Diest. Xitte Pekingees pups. De foto's' zijn recent en werkelijk van de pups die beschikbaar zijn Geslacht: 3 mannelijk, de pups zijn: geboren en opgegroeid tot 8.

Contacteer ons

+  deense dog kopen
+  deense dog te koop
+  rottweiler pups
+  akita inu pups
+  pups labrador
+  bruine labrador
+  boxer pups
+  pekinees