Op zoek naar duitse dog?

duitse dog
Duitse Doggen Van Apenstad.
Welkom bij Duitse Doggen Van Apenstad. U bevindt zich hier: Home. Wij zijn een kleine familiekennel die met passie en veel liefde Duitse Doggen fokken. Gezondheid en een zachtaardig karakter vinden wij erg belangrijk. Onze honden zijn HD geröntgend en goedgekeurd.
Duitsedog Honden 2dehands.be.
Duitse dog pups. Duitse dog pups Geboren op 16 september 2017 Mogen weg vanaf 18 november 2017 Moeder Lieve van de de grote liefde is aanwezig De pups net zoal. 11 november 2017 1021: Mechelen. duitse dog teefje zoekt goede thuis.
Duitse Doggen Van Apenstad.
Welkom bij Duitse Doggen Van Apenstad. U bevindt zich hier: Home. Wij zijn een kleine familiekennel die met passie en veel liefde Duitse Doggen fokken. Gezondheid en een zachtaardig karakter vinden wij erg belangrijk. Onze honden zijn HD geröntgend en goedgekeurd.
Welkom.
Onze visie is het fokken van Duitse doggen volgens de rasstandaard en het fokreglement van de B.D.D.C. Onze honden beschikken over foktoelating van St-Hubertus. Ook worden ze gescreend op heup-en elleboogdysplasie HD/ED, hartafwijkingen DCM en beschikken ze over de verplichte DNA-analyse.
Hondenvrienden.be Duitse dog.
Enne, eens een duitse dog, altijd een duitse dog. De Duitse dog. Reactie 19 Gepost op: juli 24, 2006, 153735.: Vandaag is onze Duitse Dog Falcor 4 maanden oud geworden, en wonder boven wonder, hij houdt dus wel van zwemmen!
Deense Dog, Duitse Dog pups.
Men beschouwt ze als voorouders van de Duitse dog, de Engelse bulldog, de mastiff en de Bordeaux dog. Dat ze van de Tibetaanse dog afstammen, die grote gelijkenissen vertoond, kunnen we enkel vermoeden. Op oude Griekse munten die dateren van 36 V.CHR.
Duitse dog Hondencentrum.
De Duitse dog is zeker trouw aan zijn baas en zijn gezin, hij is tenslotte onomkoopbaar. Een Duitse Dog is ook moeilijk boos te krijgen. Een Duitse Dog kan ook wel een uitstekende waakhond zijn, ook al blaft hij niet veel.
Je Duitse Dog Opvoeden.
De Duitse Dog is eigenlijk een klasse waarin de Deense Dog en de Ulmer Dog zich verzameld zagen. Deze indrukwekkende hond geeft de meeste mensen een gevaarlijke en angstaanjagende indruk. Toch is de Duitse Dog van nature uit helemaal geen vechtersbaas.
Duitse Dog Honden rassen Honden DierenDokters.
De Duitse Dog behoort een zelfverzekerde, onverschrokken, makkelijk te hanteren en leergierige begeleiding en familiehond te zijn met een hoge prikkeldrempel en zonder enig spoor van agressiviteit. De Duitse Dog groeit in een zeer korte periode op tot een extreem grote hond.
Louis Duitse Dog Pets.be.
Louis Duitse Dog is waiting for a new owner at Dierenasiel Lief" en Leed" since 3 maanden 1 week. Submitted 3 maanden 1 week ago by liefenleed. Mijn naam is Louis een Deense Dog of Duitse dog die geboren is op 22 juni 2015.

Contacteer ons

+  mopshond
+  ierse setter
+  dierenasiel
+  border collie pups
+  golden retriever pups
+  hondenbench
+  hond
+  shih tzu pups
+  shiba inu pups te koop