Resultaten voor duitse herder

duitse herder
Duitse Herders Club Waregem.
Sportievelingen komen bij ons zeker aan hun trekken. De Duitse Herder is ongetwijfeld een werkhond in hart en nieren en daarom uitermate geschikt voor de beoefening van het G ebruiks H onden P rogramma, opgesplitst in de 3 disciplines; speurwerk, gehoorzaamheid en pakwerk.
Welkom bij de V.V.D.H.
Online geeft u in het kortingsveld uw lidnummer in, in de winkel of op een evenement dient u enkel uw lidkaart te tonen. Happy Dog http//www.happydog.nu/.: Thermen Mineraal http//www.sauna.be.: Jarige leden vandaag. Sabine Jordens 48. Ferdinand Stiers 62. Patrick Van De Borne 60. 2009 2017: Vereniging voor Duitse Herders.
Slungelig maar o zo schattig: Duitse herder met dwerggroei doet je hart smelten Dieren Wetenschap Planeet HLN.
Maak kennis met Michelangelo Augustine, een kleine hond met een grote naam. MikeyGus, zoals de Duitse herder meestal wordt genoemd, lijdt aan dwerggroei. Dat begon op te vallen na zes weken, toen zijn baasjes merkten dat hij zich klungeliger gedroeg dan zijn broertjes en zusjes.
Duitse herder Hoeve Hoogland.
Een Duitse herder reu wordt gemiddeld 62 cm hoog en de teven 57 cm Het is een krachtige en gespierde hond.De Duitse herder komt voor in drie vachtvariëteitenstokhaar: langstokharig en langharige. De Duitse herder komt voor in de kleuren zwart, ijzergrauw, askleur of éénkleurig, of regelmatige bruinegele, tot grauwwitte aftekening.
Duitseherder Honden 2dehands.be.
duitse herder pups de pups zijn ingeentvoorzien, van een chip en meermaals ontwormd de pups worden bij ons op de boerderij geboren en zijn daa. 25 november 2017 1438: Bree. Duitse herder pups beschikbaar. Wij hebben een nestje prachtige Duitse herder pups.
Je Duitse Herder Opvoeden.
Nu is het aan u om uw Duitse herder te helpen. Laat hem of haar niet gewoon aan zijn of haar lot over. De Duitse Herder: De aard van de Duitse herder is zeer intelligent en leergierig, gehoorzaam, waaks, moedig en beschermend.
Een geschikte bench voor een Duitse herder.
Een reisbench is ideaal voor wanneer u met uw Duitse Herder op reis gaat of vaak uw Duitse Herder vervoert. De reisbenches van Autobench.be zijn veelal gemaakt van nylon en zijn inklapbaar voor optimaal opberg en gebruiksgemak. Hundos Reisbench 121x79x80 cm.
Duitse Herder Tentoonstelling Minderhout Hoogstraten UiT in Vlaanderen.
Duitse Herder Tentoonstelling. Sportwedstrijd bekijken Omnisport en andere. Op Zondag 4 Februari 2018 houdt VVDH Kringgroep 60 Het Looi Rijkevorsel te Minderhout hun jaarlijkse Internationale Wintertrofee. Op deze dag verwachten we de mooiste Duitse Herders van heinde en verre die zich van hun beste kynologische kant zullen tonen.
Duitse herder Kennel Van Esblokhof: Duitse herderKennel, van Esblokhof FokkerGerman, Shepherds, pupsteefreuinfo.,
Schriftelijke garantie En voor een sportieve prijs De Duitse herder pups hebben stamboom St.Hubertus Ontwormdgevaccineerdgetatoeëerd, en garantie op heupdysplasie. Wie eerst besteld mag eerst zijn Duitseherder pup kiezen. BVBA Van Esblokhof. De rasstandaard is de leidraad bij uitstek voor de fokker.
Duitse herder Wikipedia.
Australian stumpy tail cattle dog Australische herder Australische veedrijvershond Bearded collie Beauceron Belgische herder Bergamasco Berghond van de Maremmen en Abruzzen Bobtail Bordercollie Bouvier des Ardennes Briard Ca de bestiar Cão da Serra de Aires Cão de fila de São Miguel Catalaanse herder Ciobanesc romanesc carpatin Ciobanesc romanesc mioritic Duitse herder Hollandse herder Kelpie Komondor Kroatische herder Kuvasz Mudi Picardische herdershond Polski owczarek nizinny Puli Pumi Pyrenese herdershond Saarlooswolfhond Schapendoes Schipperke Schotse herdershond Sheltie Slovenský uva Tatrahond Tsjecho-Slowaakse wolfhond Vlaamse koehond Welsh corgi Cardigan Welsh corgi Pembroke Zuid-Russische owcharka Zwitserse witte herder.

Contacteer ons

+  teckel pups
+  duitse herdershond
+  boomer pups
+  chihuahua pups
+  hond kopen
+  jack russel pups
+  boomer hond
+  schotse terrier
+  amerikaanse stafford
+  kruising pups
+  chihuahua pups te koop
+  engelse stafford pups