Meer resultaten voor herdershond

herdershond
Home De Moedige Herdershond.
Welkom op de website van kringgroep 52 De Moedige Herdershond As. Onze club werd opgericht in 1978 en bestaat dus dit jaar 39 jaar! De Moedige Herdershond is aangesloten bij de VVDH Vlaamse Vereniging voor Duitse Herdershonden. Onze kringgroep kreeg het nummer 52 toebedeeld Vandaar dat onze volledige naam Kringgroep 52 De Moedige Herdershond As heet.
Hondenrassen Herdershonden Hondencentrum.
Poolse laaglandherder Polski owczarek nizinny. Schotse herdershond Collie. Welsh corgi Cardigan. Welsh corgi Pembroke. Zwitserse witte herder. terug naar Herdershonden en veedrijvers. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.
Ras Standaard Belgische Herdershond.
De Belgische Herder zal in stand in zijn natuurlijke houding gekeurd worden, zonder fysiek contact met de voorbrenger. BELANGRIJKE VERHOUDINGEN: de Belgische herdershond is inschrijfbaar in een vierkant. De borstdiepte komt tot aan de ellebooghoogte. De snuitlengte is gelijk aan of iets meer dan de helft van de hoofdlengte.
Duitse Herder hondenrassen en eigenschappen.
Zoals de naam het al zegt was de Duitse Herder van oorsprong een Herdershond en dus een werkhond. Deze herdershond had als taak om de schaapkuddes te beschermen. Later werd zijn werkterrein verlegd. De Duitse herdershond bleek uitermate geschikt om opgeleid te worden tot politiehond.
Euthanasie voor Duitse Herdershond Toby Maldegem.
Euthanasie voor Duitse Herdershond Toby. Voor het welzijn van omgeving en hond. De burgemeester heeft deze ochtend na overleg met de eigenares beslist om de Duitse Herdershond Toby te laten inslapen. De zevenjarige asielhond werd in september 2015 geadopteerd en was de afgelopen maanden betrokken bij drie bijtincidenten.
Herdershonden Alle herdershonden op een rijtje.
balspellen behendigdheidswedstrijden behendigheidstrainingen behendigheidswedstrijden blindengeleidehond blue-merle Border Collie Bordercollie Briard Collie dekhaar dekvacht diensthond dominant drijftechniek Duitse herdershond extreme weer gehoorzaamheidstrainingen gehoorzaamheidswedstrijden gezeldschapsdier gezinshond hondensport jachthond klitten Komondor kraag ondervacht politiehond Pyreneese Herdershond Pyrenese Herdershond Rough Collie ruglijn ruiperiode Smooth Collie speurhond territorium verdedigingshond waakhond waaks.
Herdershond Wikipedia.
De nauwe band met de baas maakt de herdershond tot een aantrekkelijke huishond. Maar er moet wel rekening mee gehouden worden dat sommige rassen wat scherp kunnen zijn en dat herdershonden niet altijd zijn ingesteld op het leven met kinderen of andere honden.
The White Wolves De Zwitserse Witte Herdershond kwekerij Pups te koop.
Maar toch is onze Witte Zwitserse Herdershond zo intelligent, dat snel begrepen wordt wat we van hem verwachten, wat de schapen, de geiten of zelfs de paarden betreft. Hij slaat onmiddellijk alarm als er een paard uitbreekt. En hij weet hoe de geiten in de stal te houden als we hooi geven en de deur wagenwijd openstaat.
Karpatische Herdershond Roemeense rasbeschrijving.
De Karpatische Herdershond of Carpatin is afkomstig uit Roemeniƫ, waar hij gebruikt wordt voor het bewaken en beschermen van de schapenkuddes tegen dieren zoals wolven, beren, wilde honden en andere gevaren. De Karpatische Herdershond werd geselecteerd uit een ras dat in de Karpaten en het Donaugebied voorkwam.
Duitse Herder: Rasstandaard.
Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst en herdershond geschikt te zijn. Volgens de rasstandaard moet de Duitse Herdershond in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en goedaardig zijn. Daarom moet hij zich gedragen als een betrouwbare, zelfbewuste en zelfverzekerde hond.

Contacteer ons

+  Mechelse herder
+  puppies te koop
+  keeshond
+  beagle hond
+  huisdieren
+  duitse dog herplaatsing
+  duitse herder pups te koop
+  engelse cocker spaniel pups
+  weimaraner pups