Zoeken naar heidewachtel pups

heidewachtel pups
Kennel banner. Homepage. van Rozelaer Fokker van kwaliteits Munsterlander Heidewachtels.
nieuwtjes. In de rozenstreek rond Serskamp worden sinds 1988 kwaliteits Mnsterlanders gefokt. Kennel van Rozelaer is sinds die dag n van de meest gerenommeerde kennels in Belgi. Iedere reu en teef wordt geselecteerd op.: Gezondheid: HD, PRA en cataract. De kennel gebruikt hiervoor de beste binnen en buitenlandse bloedlijnen.
Pups geboren Heidewachtelvereniging.
Pups en dekkingen. Aanleg en exterieurkeuring. Kennel: van Loenerhof. Adres: Beek 2, 5815 CS Merselo. Reu: Just Gorgeous van Loenerhof, NHSB 2941068. Teef: Onyx van Rozelaar, NHSB 3024149. Kennel: van Nijkerksche Vreugde. Adres: Samuel Gerssenlaan 89, 3861 HC Nijkerk. Reu: Neo Nigel van de Chesannehof, NHSB 2841772. Teef: Neeltje van de Westpolderjagers, NHSB 2916416. van de Staak. Adres: Biestsestraat 82, 5084 HG Biest-Houtakker. Reu: Jarda van het Izeven, NHSB 2869256. Teef: Angelina Jolie van Menkema, NHSB 2870667. Kennel: van t Haviksbos. Adres: Het Korink 33, 7596 LZ Rossum. Reu: Karlo vom Grenzwall, KLMZB 10-0660. Teef: Jara van t Haviksbos, NHSB 2964753. Internationale Heidewachtel Vereniging.
Pups.
Klik op onderstaande knoppen voor meer info. Om onze pups zo goed mogelijk voor te bereiden op de grote wereld doen wij alles aan socialisatie. Hierbij een filmpje van het R-nest van Lisse Pedro bij het Puppy Ontdek Parcours van Qimmiq.
Pups verwacht Heidewachtelvereniging.
Hond en Stamboom. Pups en dekkingen. Aanleg en exterieurkeuring. Kennel: van de Snelle Loop. Adres: Tereyken 10, 5425 PJ De Mortel. Reu: Hanko vom Auenwald, NHSB 2955530. Teef: Amoa Azizi van de Snelle Loop, NHSB 2824019. Internationale Heidewachtel Vereniging. Copyright NVHL 2016.
Pups informatie.
U krijgt tijdens dit bezoek alle informatie die u wilt hebben en wij hebben de gelegenheid vragen te stellen over uw motivatie om een Heidewachtel van onze kennel te nemen. U moet dit bezoek vooral niet zien alsof u wordt beoordeeld. Het gaat ons erom dat wij een goed gevoel hebben over de mensen die bij ons een pup willen nemen, net zoals u een goed gevoel moet hebben over ons alvorens u besluit bij ons op de wachtlijst geplaatst te willen worden. Een hond schaf je niet zomaar aan, het is een verantwoordelijkheid voor de komende 10-15 jaar. Onze pups worden gefokt op gezondheid, karakter, werklust en schoonheid.
Heidewachtel te koop Honden Koopjeskrant.be.
Heidewachtel te koop 1 zoekertjes. Toon op kaart. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren. ik bied aan/ik zoek. honden toebehoren subrubrieken. Ook hier staan met jouw zoekertje? Ook bovenaan staan met jouw zoekertje? Ontvang de Koopjeskrant nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle nieuwigheden van Koopjeskrant.be.
Pups Belgische Kleine munsterlander vereniging.
Clubmatch Expo CAC. Kleine Munsterlander / Heidewachtel Be. Kleine Munsterlander Pups. Kleine Munsterlander Heidewachtel pups. U bent op zoek naar een Kleine Munsterlander pup Heidewachtel pup, of u heeft zelf een nestje gefokt? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Contacteer ons

+  poedel
+  boxer hond
+  rashonden
+  berner sennen
+  maltezer pup
+  golden retriever pups te koop
+  heidewachtel pups
+  stafford pups
+  argentijnse dog pups