Op zoek naar witte herder?

witte herder
Info Witte Herder www.dutchhighlands.be.
Dit ten onrechte, want ook de witte herder heeft een uitstekend pigment. In deze tijd startte ook Duitsland een campagne om de witte herder te verbannen en in 1968 diskwalificeerde de Amerikaanse Kennel Club, in samenwerking met de Duitse herder, de witte herders tijdens een show.
Zwitserse witte herder Hondencentrum.
Zwitserse witte herder 115118x bekeken. maak een widget Raskenmerken Zwitserse witte herder. Foto s Zwitserse witte herder. Land van oorsprong: Zwitserland. Algemeen voorkomen: In Amerika en Canada hebben de Witte Herders zich langzaamaan ontwikkeld tot een op zich staand ras, de Canadese herder.
The White Wolves De Zwitserse Witte Herdershond kwekerij Pups te koop.
Natuurlijk heeft hij zijn baasje zoals iedere hond, maar hij accepteert ook de bevelen en zeker de liefkozingen van de andere huisgenoten. De Witte Zwitserse herder is bijzonder attent met baby's' en kinderen die hem aan oren en staart mogen trekken tot hij het beu is.
SergeRoedel en opvoeding tips voor Witte herder.
Hoe je dit alles kan aan leren kan je vinden bij opvoeding tips pups Maar je kunt nog veel meer opvoeding methoden leren die in het dagelijkse leven van pas kan komen bij hondensport gehoorzaamheid tot verkeerds zekere hond ook op mijn website.Als je dit aanleert kan je hopen problemen uitsparen die later voor u en de hond van groot belang kunnen zijn.
De Zwitserse Witte Herder.
Er gaat nog een hele tijd overheen voor het ras in wat grotere getale terug is in Europa, maar de bekroning komt in januari 2003, als de witte variant door de FCI erkend wordt onder de naam Zwitserse Witte Herder, naar het eerste land dat de Witte Herder weer terughaalde naar Europa.
Zwitserse witte herder Rassen Honden Hondenrassen.
Een stabiele, zelfverzekerde Witte Herder is een geestelijk gezonde Witte Herder. Het verschil met de Duitse Herder is, dat de Witte Herder zachter van karakter is, waarschijnlijk genetisch samenhangend met de vachtkleur. Deze rashond is zeer baas gericht en volgt deze het liefst als een schaduw.
Zwitserse Witte Herder.
Gesteld kan worden dat het ras in deze landen tot volwassenheid is gekomen. Toen uiteindelijk de Zwitsers een aantal van deze witte herders uit Amerika importeerden, hebben ze de naam Amerikaans-Canadese Witte Herdershond veranderd in Zwitserse Witte Herder. Socialisatie en opvoeding.
of Reckhem's' Castle.
Hubertus FCI, Europees paspoort, zijn inge├źnt, worden 4 keer ontwormd en krijgen een chip. Wij zijn een familiale Zwitserse Witte Herder kennel en fokken zeer selectief. Onze honden zijn ook een volwaardig familielid en leven niet in kennels. Nieuws en Updates.
Witte herder pups Honden 2dehands.be.
datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Prachtige Zwitserse Witte Herder pups. Wij hebben zeer mooie Zwitserse Witte Herder pups ter beschikking. Er zijn zowel reutjes als teefjes aanwezig, zowel langharig als kortharig., 10 oktober 2017 2221: Pittem Egem.
Home www.jumanawhitecastle.be.
Puppy reunie 2015. Puppy reunie 2014. Jumana's' White Castle. Welkom op onze website. Welkom op onze website. En maak kennis met onze. Zwitserse Witte Herders. Jumana's' White Castle. December 2017 Geen reservaties meer mogelijk. September 2018 Nog 6 reservaties beschikbaar.

Contacteer ons

+  gratis pups
+  herplaatsing honden
+  hondjes
+  sint bernard
+  american stafford pups
+  beagle pups
+  shiba inu pups
+  witte herder
+  briard pups