Zoeken naar duitse dog geel

duitse dog geel
Duitse doggen.
Kenmerken van het ras. Kleur: Geel: Licht tot donker goudgeel gekleurd met zwart masker, witte aftekening zijn ongewenst. Gestroomd: zelfde kleur als bij gele maar met duidelijk strepen die uitlopen tot aan de ribben, witte aftekening niet gewenst. Zwart en wit harlekijn: grondkleur zuiver wit met lak zwarte vlekken goed verdeeld over het lichaam. Zwart: glanzend lakzwart, witte aftekening is toegestaan zoals manteldog waarbij het zwart als een mantel over de dog ligt., en voorsnuithalsborst, buik, benen en staart punt wit blijven. Als de witte vlekken groter worden spreek men van platen dog. Blauw: liefst staalblauw, toegestaan wordt witte aftekening op borst en benen, ook kan men zwart van blauw hebben. N E.K Niet: Erkende Kleuren, zijn alle kleurcombinaties onder elkaar of die niet beschreven staan hierboven, deze honden kunnen niet. gekwalificeerd worden op honden tentoonstellingen en mogen niet gebruikt worden om te fokken. Grootte: Reuen schofthoogte 80 cm. Teven schofthoogte 70 cm. Karakter: Een Duitse Dog is een gezinslid en het gezin is zijn roedel.
Links Duitse doggen Van t groot gestalte.
www.vanhoght.be: Duitse doggen blauw, Haacht. www.vanapenstad.be: Duitse doggen blauw, geel en gestroomd, Wezemaal. www.vonritaschi.be: Duitse doggen geel en gestroomd, Haasdonk. www.deutschedoggen.de: Duitse doggen blauw, Duitsland. www.vandegaleystukken.be: familiale fokkerij van Border Collies te Putte. www.of-devoted-dogs.be: Duitse doggen, geel en gestroomd, Vorselaar.
Duitse Dog, geel/gestroomd.
Later werden verschillende typen van deze hond, variërend in grootte en kleur, een dog genoemd. Voorbeelden hiervan waren de Ulmer dog, Engelse dog, Deense dog, Hatzrude en Saupacker. Later besloot men om al deze variëteiten de naam Duitse dog te geven.
Duitse doggen.
fokker van blauw en zwart van blauw, geel en gestroomd. Wij zijn fokker van Duitse Doggen die dit alleen doen als hobby en uit liefde voor dit ras en hopen hierbij iets bij te brengen aan het ras. Wij hebben alleen tot doel zo een perfect mogelijke pup en vooral een gezonden, sociale en vriendelijke hond te fokken.
ABBAIO Duitsedoggenkennel wij fokken geel, gestroomd, zwart, mantel, gevlekt, harlekijn.
5 reutjes en 6 teefjes. All puppen hebben een mandje gevonden! klik op de foto's' voor vergroting. Foto's' van de pups. klik om te vergroten. En we groeien als kool. Voor het eerst naar buiten. Allemaal mee aan het lijntje.
De Lathuy, Duitse doggen: Home.
Aangezien de Duitse dog ons zeer na aan het hart ligt, hebben wij gedurende al die jaren geprobeerd vriendelijke, sociale, gezonde en familiale doggen te fokken die beantwoorden aan de rasstandaard, voorgeschreven door de Fédération" Cynologique Internationale, en vrij zijn van HD. Aanvankelijk fokten wij enkel geel en gestroomd.
Duitsedog Honden 2dehands.be.
meermaals ontwormd reeds kennis genomen met zindelijkheidstraining voorzien van een microchip geregistreerd bij DOG ID op naam van de nieuwe eigenaar schriftelijke garantie een jaar gratis verzorging en behandeling. 22 september 2017 1607: Harelbeke Bavikhove. Duitse Dog pup kleur blauw.
Wie zijn wij Duitse Doggen Vommerckelbach.
Nadat we contact opgenomen hadden met de eigenaar van dit nest en drie uur en tien minuten verder wisten we niet wat we zagen. Een grote boerderij waar een staldeur werd open gedaan en er tien Duitse doggen kwamen afgestormd. Met verbazing geslagen zag ik papa dog die vastgeketend hing aan een binnen hok met een ketting van hooguit 35 cm en 9 uitgemergelde zonen. Mama zat in een andere stal aangezien deze terug loops was. Na minstens tien minuten bekomen van wat ik daar zag heb ik op dat moment meer uit medelijden de pup die het meest sociaal was gekozen en mee naar huis gebracht. Niemand had verwacht dat het bijna ten dode opgegeven pupje is uitgegroeid tot een geweldige prachtige reu. We hebben hem gedoopt met de naam Woeda deze naam is hem echt op het lijf geschreven. Dit was voor ons de start van het doggen virus dat we toch wel hebben gekregen. Vijf maanden later hebben we een fokker leren kennen in Nederland waar we ons eerste teefje hebben gekocht Fay Dutch Royal Star roepnaam Fientje. Fientje is een geel gestroomde teef.
Duitse Dog, geel gestroomd fokkers Honden Page.
Meer weten over de Duitse Dog, geel gestroomd? Heb je nog vragen over fokkers van de Duitse Dog, geel gestroomd? Kijk dan in het hondenforum. Uitgebreide rasbeschrijving van de Duitse Dog, geel gestroomd? Kijk dan bij de Duitse Dog, geel gestroomd rasbeschrijving.

Contacteer ons

+  Dierenwinkel
+  duitse dog te koop
+  groenendaeler
+  honden te koop
+  teckel
+  duitse herder pup
+  newfoundlander
+  duitse dog geel