Resultaten voor groenendaeler

groenendaeler
Groenendaeler Wikipedia.
De groenendaeler, ook groenendaler gespeld, is een van de Belgische herders. Hij is naar Groenendaal in de Belgische gemeente Hoeilaart bij Brussel vernoemd. Zoals alle Belgische herders wordt hij als bescherm en gezinshond gebruikt. De kleur van de groenendaeler is altijd zwart.
Groenendaeler GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Groenendaeler. Deel deze pagina op Facebook. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Groenendaeler hondenrassen en eigenschappen.
Groenendaeler is de naam van een Belgische herdershond. De Groenendaeler is een echte familie hond die er altijd graag bij is. Zoals de meeste herdershonden loopt de groenendaeler over van energie. Karaktereigenschappen van de Groenendaeler zijn intelligent, waakzaam en levendig.
Rashondenonline, groenendaeler, groenendaler, berger belge, berger belge groenendael, groenendael, pup, pups, fokkers, chiot, fokker, breeder, elevage.
Groenendaeler kennel Alegria" Negros."
Groenendaeler kennel Alegria" Negros." Groenendaeler kennel Alegria" Negros." Groenendaeler kennel Alegria Negros. Foto's: Munchanga's' Dazzle. Het fokken van een nest is een pure hobby en doe ik uit liefde voor de hond en het ras. Gezondheid en karakter zijn mijn prioriteit.
Van de Cart Hill Village Groenendaelers Home.
De groenendaeler behoort tot de Belgische herders hond of Belgische herder. De groenendaeler onderscheidt zich door zijn zwarte vacht van de Lakense, de Mechelse en de Tervurense herder. Het ras dateert vanaf de 13e eeuw, maar de groenendaeler word pas sinds de 19e eeuw gefokt.
Groenendaeler Belgische HerderBelgische Herder.
De Groenendaeler een van de vier Belgische herders wordt als bescherm en gezinshond gebruikt. De kleur van de Groenendaeler is altijd zwart met soms een kleine witte plek op de borst. Zijn schofthoogte is 58 tot 62 centimeter, zijn gewicht 20 tot 30 kilogram.
Hondenvrienden.be Groenendaeler.
Een goed opgevoede groenendaeler is een plezier om in huis te hebben. Ik ben ondertussen aan mijn vierde groenendaeler toe, ik heb een reu van bijna 7 jaar en nu sinds een maand een pup erbij, een zoontje van onze Epau.
Groenendaeler.
Het is een intelligent en aanhankelijk ras en de Groenendaeler komt eigenlijk het beste tot zijn recht in een landelijke omgeving, maar kan zich ook goed aanpassen om in een woning te leven. Attent, alert, liefdevol en slim, de Groenendaeler eist een vaste socialisatie op jonge leeftijd.
Groenendaeler Rasbeschrijving Informatie Startpunthonden.
Rasbeschrijving van de Groenendaeler. De Groenendaeler is uitzonderlijk goed in het hoeden en bewaken. Het is een intelligent en aanhankelijk ras en de Groenendaeler komt eigenlijk het beste tot zijn recht in een landelijke omgeving, maar kan zich ook goed aanpassen om in een woning te leven.

Contacteer ons

+  Dierenwinkel
+  duitse dog te koop
+  groenendaeler
+  honden te koop
+  teckel
+  duitse herder pup
+  newfoundlander
+  duitse dog geel