Resultaten voor teckel

teckel
De Teckel.
De teckel wordt wel eens eigenwijs genoemd en sommige mensen beweren dat je een teckel niks kunt leren. Veelal zijn dit de luie mensen die dit roepen. Om een teckel iets aan te leren moet je wel investeren in een goede opvoeding.
Teckel Wikipedia.
Daarom zal een teckel zich ook prima vermaken met allerlei speeltjes en balletjes. Ook apporteren zou een teckel geweldig vinden, al moet daarmee wel goed rekening gehouden worden met het eigenzinnige karakter van de teckel en is daarom niet altijd te garanderen dat het te apporteren voorwerp ook daadwerkelijk terugkeert.
Teckel.
OPEN met Kerstnu zat.24 zondag 25 dec.van 13.30u u tot 16 u welkom door gans onze puppytoonzaal! Amerikaanse cocker spaniel. Cavalier King ch.spaniel. Engelse Cocker Spaniel. Teckel dwerg blacktan. Teckel dwerg bleu-merle. Teckel dwerg bruin. Teckel dwerg ruwharig. Teckel kaninche piebald.
Teckel Standaard Boekhandel.
Nu reserveren, straks afhalen. Teckel Dit boek behandelt de negen variëteiten bij de teckel: de standaardteckel, de dwergteckel en de kaninchenteckel, allemaal in drie vachttypen korthaar, ruwhaar en langhaar. De verzorging van de verschillende vachttypen komt in dit boek uiteraard aan bod.
Je Teckel Opvoeden.
Het is dan ook niet toevallig dat men tegenwoordig bij de ruwharige teckels hier en daar honden aantreft die het langere, maar vooral het opvallend zachte hoofdhaar van de Dandie Dinmont terriërs hebben. De langharige teckel De langharige teckel heeft dezefde voorouders als de kortharige teckel.
Teckel-Hoeve Hoogland.
Bel ons op 047 497 66 81 Teckel. De meest gebruikte naam voor dit ras is Teckel, hoewel Dashond de officiële naam is. Dit rashondje is een gezellige gezinshond. Teckel pups moeten goed worden opgevoed. Ze kunnen als pup soms ongehoorzaam zijn.
Teckel Honden 2dehands.be.
Super lieve dwerg teckel pups ruwharig. Ik heb een leuk nestje teckel pups beschikbaar vanaf donderdag 23 november 2017. De pups zijn opgegroeid tot 8 weken oud bij de moeder in een. vandaag 1036: Beerse Vlimmeren. Teckel blue merle en chocolade pups te koop.
onze ruwhaar teckels www.ruwhaarteckels.be.
ook kunt u tijdens uw vakantie uw teckel bij ons laten logeren. Lid van de Koninklijke Belgische Teckelclub en van de Nederlandse teckelclub en de Duitse teckelclub. Ook een webshop met teckel accessoires en benodigheden voor uw teckel als ook landelijke artikelen!
teckel Vertaling Nederlands-Engels.
Naar andere talen: teckel DE teckel ES teckel FR. Vertalingen teckel NLEN. de teckel m. Voorbeeldzinnen met teckel. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Vraag het dan op Vertaalhulp.
Ruwharige Teckel Hunting.be Hunting.be.
Konijn en Haas. U bent hier: Hunting.be Wild Honden Honden Aardhonden Ruwharige Teckel Ruwharige Teckel. Ruwharige Teckel FCI 169. Algemeen: Hoewel er meedere varianten bestaan zowel in grootte als beharing oogt de Teckel compact en lang, met korte benen maar krachtig en gespierd.

Contacteer ons

+  Dierenwinkel
+  duitse dog te koop
+  groenendaeler
+  honden te koop
+  teckel
+  duitse herder pup
+  newfoundlander
+  duitse dog geel